Een wijds uitzicht met op de achtergrond de Montferlandse bossen, een rustig gelegen, sfeervol hotel, à la carte restaurant en vergaderlocatie, vanaf mei 2009 gesitueerd in onze gemoderniseerde en verbouwde boerderij.
De gunstige ligging, de authentieke warme inrichting en de uitstekende keuken maken De Roode Leeuw tot een internationaal gerespecteerd hotel en een heerlijke gelegenheid voor elk moment van de dag. Ongeacht of u komt voor een kop koffie op ons terras, een zakenlunch, een borrel met bittergarnituur, of een uitgebreid diner: het moment is daar.
Drenthe is een wonderschoon natuurparadijs met mooie bossen, heide en vennen. Je kunt hier daardoor eindeloos fietsen en wandelen over de speciaal uitgestippelde routes. Uiteraard zijn er enkele golfbanen in de buurt. Zoals bijvoor GC De Gelpenberg en De Noord Nederlandse. Allebei schitterende golfbanen met veel historie.
Limburgse gastvrijheid bij de familie Stolk "thuis". Tussen Nijmegen en Venlo wacht U de landelijke rust van "De Papenberg". Oorspronkelijk een boerderij, gelegen in een schitterende wandeltuin met een pracht aan bomen, heesters en bloemen, waar men de geborgenheid van rust en de gezelligheid van thuis vindt in een verfijnd comfort.