Uw eigen bestemming Ben je met z'n tweeën of met een eigen groep, wij verzorgen de gehele reis, met of zonder begeleiding. We bespreken gezamenlijk in Nederland een fijn programma, overnachtingen, golf, lessen, vervoer enz. Heb je zelf wat te vieren, wil je iets bijzonders cadeau geven, jubileum enz., wij verzorgen het gehele programma. Zakelijk een prettig en nuttig cadeau, het standaard horloge hebben we wel gehad. Het kan dus een complete reis zijn maar bijvoorbeeld ook een leuke golfclinic of een dagje ergens golfen. Maak gebruik van onze expertise !
De waterburcht Anholt ligt in een uiterst westelijke hoek van Westfalen, direct aan de Nederlandse grens en de Nederrijn. Het ensemble kasteel Wasserburg Anholt omvat het hotel, het museum met de vorstelijke kunstverzameling, het fraaie kasteelpark, de 18 holes golfclub Wasserburg Anholt en het biotoop-wildpark Anholter Schweiz.
Het vriendelijke hotel van het Nederlandse echtpaar Anita en Marc van Oest ligt in het dorpje Dudeldorf in de Zuid Eifel. Een perfecte locatie voor een golfvakantie of een weekendje weg.
Eifelhotel Daun van de Nederlandse eigenaren Tom en Marlou van de Wetering, ligt midden in de natuur, boven op een berg naast het romantische Eifelstadje Daun. Het hotel heeft 28 kamers, alle met terras of balkon op het zuiden.
Daar waar de Harz zich van haar mooiste kant laat zien, in Hahnenklee-Bockswiese, ligt het Hotel Niedersachsen temidden van het schitterende Harz berglandschap met mooie vergezichten, kabbelende beekjes, kristalheldere meren en ongerepte bossen.
Het pension van Carolina en John Stevens ligt aan de rand van het Beierse Woud op ruim 750 m hoogte en midden tussen de bekendste bergen van deze regio, de Grote Arber, de Grote Rachel en de Grote Falkenstein.