Johan Paardekooper en Juul Mulder zijn geboren en getogen in Nederland maar gek op deze stek in Frankrijk. In de zomer van 2006 kwamen zij terecht op L’Isle en waren direct verkocht. Het authentieke oude pand, het terrein vol met fruitbomen en rozenstruiken, de landelijke omgeving, het was het helemaal. Een plek om te ontspannen en te genieten van al het goede dat het Franse land tussen Le Loir en La Loire te bieden heeft.

L’Isle hoort bij het dorpje Fontaine-Milon en bevindt zich in het westelijke deel van het Loiredal, 25 km. ten oosten van Angers. Er zijn twee gîtes: La Rose en Tournesol. Beide vakantieverblijven zijn voor maximaal vier personen. Iedere gîte heeft een mooie woonkamer en een zeer goed uitgeruste keuken, openslaande deuren naar het terras. Er zijn twee slaapkamers en een badkamer met een tweede toilet. De gîtes zijn voorzien van een tv met dvd-speler en draadloos internet verbinding.

In de directe omgeving van L’Isle liggen meerdere golfbanen, zoals de banen van Golf d’Anjou, Golf Club d’Angers en Golf de Baugé. Deze laatste is slechts 10 km hier vandaan, maar als je wilt kun je iedere dag andere holes uitproberen en lekker lunchen op de prachtige terreinen.