Een speciale vakantie in een unieke omgeving en in een heel bijzonder luxueus vakantiehuis. Centraal gelegen in de provincie Västmanland. Vlakbij Köping en nabij het fraaie oude plaatsje Arboga aan de rivier de Arbogaån met een geschiedenis die teruggaat tot in de steentijd en die uitgroeide tot een handelsstad met het eerste parlement van Zweden in 1435.

De ligging is fantastisch in een prachtig stuk Zweedse natuur in alle rust met mooi groen en water en daarnaast toch niet al te ver van het kruispunt van de grootste autowegen de E18 en de E20 zodat een snelle verbinding naar het oosten (Stockholm) en westen mogelijk is (Göteborg- Oslo).

Het golfseizoen loopt in Zweden  net als in Nederland, van de vroege lente tot de late herfst en wie in het zuiden van het land blijft, treft in de zomermaanden vrijwel altijd strakblauwe luchten en aangename golftemperaturen.  Zweden heeft een landklimaat en heeft daardoor stabiele zomers! Het is een grote misvatting dat het land omdat het noordelijker gelegen is,  zomers zou hebben met veel regen en weinig zon; niets is minder waar!