Golfsafari Portugal Een golfsafari betekent natuurlijk niet dat we op zoek gaan naar de big five! Tijgers en olifanten treffen we gelukkig niet aan in Portugal. Wel zien we regelmatig wilde zwijnen en herten op de golfbanen. Voor een golfsafari reizen we met onze minibus door Portugal en bezoeken ook de minder bekend regio's.Onze golfprofessionals ter plekke, Anneke en Joop Soonius hebben ruim 27 jaar in Portugal gewoond en gewerkt, kennen het land goed en spreken redelijk Portugees. Betere gidsen en begeleiders kun je niet wensen.
Orizonte Lisbon Golf biedt u de kans om ten zuiden van Lissabon 5 fantastische golfbanen te spelen in de Costa Azul region op slechts 10 minuten van het centrum van de stad. Quinta do Peru was al verschillende malen de baan waar de Challenge Tour de wedstrijden heeft gehouden. De 2 banen van Aroeira zijn aangelegd door de zeer bekende golfbaaan architekten Frank Penninck en Donald Steel en Ribagolfe ligt gelegen in een prachtig en zeer oud kurk-eikenbos.
Midden in de glooiende Geulvallei ligt in het pittoreske Belgische dorpje Sippenaeken... Hier vindt u het knusse eetcafé "Auberge Le Barbeau". Zowel binnen als op ons terras en het gezellige binnenhofje is het heerlijk toeven Bourgondisch smullen in een warme ambiance.. en meer ! Tesamen met B&B Het Rozenknopje verzorgen zij geweldige golfarrangementen.
De waterburcht Anholt ligt in een uiterst westelijke hoek van Westfalen, direct aan de Nederlandse grens en de Nederrijn. Het ensemble kasteel Wasserburg Anholt omvat het hotel, het museum met de vorstelijke kunstverzameling, het fraaie kasteelpark, de 18 holes golfclub Wasserburg Anholt en het biotoop-wildpark Anholter Schweiz.
De gunstige ligging, de authentieke warme inrichting en de uitstekende keuken maken De Roode Leeuw tot een internationaal gerespecteerd hotel en een heerlijke gelegenheid voor elk moment van de dag. Ongeacht of u komt voor een kop koffie op ons terras, een zakenlunch, een borrel met bittergarnituur, of een uitgebreid diner: het moment is daar.
Drenthe is een wonderschoon natuurparadijs met mooie bossen, heide en vennen. Je kunt hier daardoor eindeloos fietsen en wandelen over de speciaal uitgestippelde routes. Uiteraard zijn er enkele golfbanen in de buurt. Zoals bijvoor GC De Gelpenberg en De Noord Nederlandse. Allebei schitterende golfbanen met veel historie.
Limburgse gastvrijheid bij de familie Stolk "thuis". Tussen Nijmegen en Venlo wacht U de landelijke rust van "De Papenberg". Oorspronkelijk een boerderij, gelegen in een schitterende wandeltuin met een pracht aan bomen, heesters en bloemen, waar men de geborgenheid van rust en de gezelligheid van thuis vindt in een verfijnd comfort.