Golfsafari Portugal Een golfsafari betekent natuurlijk niet dat we op zoek gaan naar de big five! Tijgers en olifanten treffen we gelukkig niet aan in Portugal. Wel zien we regelmatig wilde zwijnen en herten op de golfbanen. Voor een golfsafari reizen we met onze minibus door Portugal en bezoeken ook de minder bekend regio's.Onze golfprofessionals ter plekke, Anneke en Joop Soonius hebben ruim 27 jaar in Portugal gewoond en gewerkt, kennen het land goed en spreken redelijk Portugees. Betere gidsen en begeleiders kun je niet wensen.
Met z'n tweetjes een fijne vakantie gebruiken voor de combinatie strand, cultuur en golf leren, Portugal is dan de beste plaats om dit te realiseren. In de Algarve hebben we 3500 zonuren per jaar, prachtige locaties, spectaculaire golfbanen en het belangrijkste: Nederlandse golfprofessionals ter plekke.
Orizonte Lisbon Golf biedt u de kans om ten zuiden van Lissabon 5 fantastische golfbanen te spelen in de Costa Azul region op slechts 10 minuten van het centrum van de stad. Quinta do Peru was al verschillende malen de baan waar de Challenge Tour de wedstrijden heeft gehouden. De 2 banen van Aroeira zijn aangelegd door de zeer bekende golfbaaan architekten Frank Penninck en Donald Steel en Ribagolfe ligt gelegen in een prachtig en zeer oud kurk-eikenbos.
Hotel Tivoli de Lagos ligt op minder dan 15 minuten loopafstand van het centrum van Lagos in de Algarve en te midden van 31 golfbanen.