Golfvakantie’s, golfreizen Frankrijk

Saint_Cirq_la_popie

Hoewel Frankrijk nog altijd ons favoriete vakantieland is, heeft Frankrijk naar mijn mening nog te weinig naam opgebouwd als golfbestemming. Opmerkelijk, het land beschikt over prachtig linkscourses en Championship-banen. Tekenend is het dan ook dat je voor € 60,- euro speelt op Le Golf National. Een baan waar standaard het Frans Open werd gehouden.
Misschien is Frankrijk te gewoontjes en kiezen we liever voor een golftrip naar het zonzekere Zuid-Spanje of Portugal. Toch is Frankrijk een interessant golfland. Zeker als je bedenkt dat er mooie banen op vijf uur rijden van ons land liggen. Golfreizenanders heeft dan ook enkele prachtige locaties gevonden die overigens alle worden beheerd door Nederlanders. Hierdoor is men gewaarborgd van goede uitleg over de regio en de restaurants waar je heen kunt gaan. Door heel Frankrijk heeft Golfreizenanders unieke plekjes ontdekt waar men op de golfbanen in alle rust zijn of haar ronde kan spelen. Bijvoorbeeld Golf & Country Club Souillac en Villeneuve Golf & Country Club  Geen overvolle banen waar je steeds achterom moet kijken naar de flight achter je…….. Ook in de Alpen worden steeds meer golfbanen aangelegd. Zo proberen de skioorden ook in de zomer hun bezoekersaantallen op peil te houden.  Frankrijk is misschien wel het meeste onderschatte golfbaan van Europa.

Bekijk hier alle locaties in Frankrijk en kijk rond wat de verschillende gebieden en accomodaties u te bieden hebben, en maak zo uw keuze voor een heerlijke golfreis in Frankrijk!

Indien u nog meer informatie wenst kunt u dat doen via het contactformulier of u kunt bellen.

crecygolf1