Te midden van een prachtige met zeer oude eiken begroeid, heuvelachtig gebied met kleine stroompjes en beekjes en vijvers ligt dit prachtige en luxe Golfresort.

De golfbaan is aangelegd in een landelijke omgeving en is vooral bekend om zijn fantastische 18e hole met spectaculaire eiland green. In 2011 is hier een jeugdinterland tussen Portugal en Nederland gehouden.

Dit prachtige resort is uniek in deze regio met zijn 18 holes championship course en hotel en spa. Het is perfect voor iedereen, en in het bijzonder golfers, want er zijn ook op minder dan 30 minuten rijden nog 7 andere schitterende golfbanen.

Een perfecte plek om te relaxen voor een familievakantie, ideaal om een wandeling te maken langs de stranden van Iroia, het kasteel van Palmela te bezoeken of het Estuário do Sado park.

Ontdek ook de geweldige gastronomie van deze regio zolas bijvoorbeeld de beroemde Tortas de Azeitão, de Moscatel de Setũbal en de beroemde kazen.

Kortom de ideale bestemming voor een perfecte (golf) vakantie.

Neem uw eigen golfset niet mee in het vliegtuig, huren in Portugal is goedkoper! U huurt een goede volledige set die nooit ouder is dan 2 jaar al vanaf € 35,- per week.